2012-05-14
 22:20:21

Namntavlor

Har fulla fingrarna i färg och lim,efter ha pysslat lite med barnens namntavlor som jag håller på med justnu(ett av mina projekt haha)
Lägger ut en bild på vad som inspirerat mig,och lite av det jag hittills gjort

2012-05-13
 09:34:48

3månader mage

Nu har det gått två helger där jag inte ätit chips,har inte ätit under veckan heller. Magen är fortfarande plöfsig och ful,men det är klart det inte hänt så mycket än.jag måste,och tänker,ge det tid.
Men när det gått en månad vill jag gärna se något resultat.Det räcker med ett halvt kilo på vågen-så jag vet att jag hjälper kroppen på iaf ett sätt.
Sen måste jag ju ut och gå mer,men set blir inte så mycket av den varan nu när vi är två hemma. Vi grejar ju med huset hela tiden,och jag går aldrig iväg själv eller med bara Line. Jag tycker om att gå hela familjen nu när vi kan:)
Skillnad för ett år sedan vid denna tidpunkten.Då var det mammaträffar,föräldragrupp,och jag var ute en gång varje dag med love i vagnen. Det känns som det var mer än ett år sedan dock,love har ju blivit så stor och fått en personlighet:)

2012-05-09
 20:12:23

Tankar

Tänker Justnu på väldigt mycket. Vet inte vad jag ska börja med....
Love har haft en gnäll-dag och varit såå påfrestande:/ just nu ligger han och m i hans sovrum där m kämpar med att få honom att sova. Och jag har dåligt samvete som bara sitter här med Line,som äntligen somnat. Men så fort jag lägger ner henne,vaknar hon å gnäller. Men m kunde lika gärna suttit med henne,så kunde jag ta fajten med love-för line ville ändå inte äta av mig,och bara flaskan dög ikväll. Ja nästan hela dagen har hon föredragit flaskan:(
Ja det gör mig ledsen..jag vill ju hel-amma!!!hoppas m kommer ner snart,och att love inte varit alltför krånglig.
Andra saker jag tänkt på,typ varje dag sen love låg i min mage-är döden. Min värsta fiende...som framkallar panikångest attacker. Så jag försöker slå bort paniken när den kommer,men det är inte lätt:(
Jag hör hela tiden en textrad från "nothing really matters" med Queen-
där Freddie mercury(som dog alldeles för tidigt) sjunger"i dont wanna die-in fact i wish ive never been born at all". Gissa hur ofta jag tänkt så?sagt till min mamma att hon varit sååå egoistisk som skaffade mig när jag inte valde att bli född.nu måste jag ju dö-hur tänkte hon 1979????
Jo det vet jag nu,hur man tänker när man längtar efter barn.jag bestämde mig som tonåring att aldrig någonsin vara så egoistisk att jag satte oskyldiga barn till livet...nu har jag två.två underbara varelser.och jag känner mig för första gången i mitt liv-hel och full av kärlek

Men jag hatar att behöva dö,hatar att m ska dö ifrån mig,hatar att mina stackars vackra oskyldiga barn,ska behöva dö. Förbannat orättvist!

2012-05-05
 08:51:18

Gör om din vän tävling

För make up store....man kan vinna en utbildning hos dom,där man även erbjuds ett jobb:).
Jag kommer inte gå vidare eftersom två andra tjejer valde samma färger som mig-men gjorde det mycket bättre.
Men det var kul att vara med!:)

2012-05-05
 08:47:57

Här är en converse sko jag gjort till Line:)

2012-05-05
 08:46:38

Å här är ett annat av mina många projekt;

2012-05-05
 08:45:30

Åh här är resultatet av tavlan jag skrev om att jag skulle göra;

2012-05-05
 08:44:13

Uppdatering mage

Nu är det snart 3månader sedan Line kom,men jag står kvar på 80kilo-ja 79,8om man ska vara exakt;)
Så nu ska jag bara äta chips på helger,men inte denna helg. Kanske hoppar nästa helg också,är inte sugen på chips egentligen.
Ska jag gå ner till 63kilo måste det ju tull en förändring:)
Såhär ser magen ut nu iaf :)