2010-12-14
 12:14:16

Gått över v30!!

Sist jag skrev var jag i v13 o hade gjort ett ultraljud..nu har jag ju gjort 2 ultraljud till plus att jag går in i vecka 32 på torsdag!!!! 
Här är en 3d bild på våran bebis,taget i vecka28,en 30års present från mamma o pappa=)

söt va? världens goaste pussmun tycker jag!
Det börjat alltså närma sig nu..lite panikartat e det emellanåt. jag e orolig över att vi inte har allt vi borde ha hemma till bebisen,så i mellandagarna tvingar jag mattias att handla(han e dålig på att handla i tid) för ja måste vara lugn i sinnet innan bf haha..7veckor går ju fort,,speciellt när det är jul emellan och sen ska jag fylla hemska hemska hemska 30 år!!:( 
fy fan
Få barn och gå över 30 innebär ju för en sån som jag,att jag kommer ett steg närmare döden. det e bla det som fått mig att känna att ja aldrig skulle skaffa barn,för då blir ju jag mamma,mamma blir mormor,mormor blir gammelmormor o ja kommer ett steg närmre den otänkbara...usch usch usch säger jag bara. vaknat ett antal nätter med samma panikångest jag hade som ungdom och barn :/ Det är tydligen vanligt att vara orolig när man är gravid.

Självklart är jag även lycklig,misstro mig inte. jag är på väg mot den bästa tiden i mitt liv,i mitt och mattias liv och det är superskönt. Sen behöver vi bara hitta ett hus så blir allt toppen=)  jag tror dock vi kommer trivas vart vi än bor,när vi blir en liten familj=) usch vilken grej..vilken stor grej att skaffa barn tillsammans. jag som redan e störtkär i mattias nu,blev det ännu mer som gravid..hur ska det sluta???haha 
när man var kär som 15åring blev man ju alltid dumpad för att man gav killen för mycket kärlek och "kvävde" honom. men nu e det helt okej att vara så kär=)  I LOVE IT!!

Här är en bild på mig och sandra.. Jag e i vecka 31 och hon i 21 =)


Det e roligt att vara gravid=) bara det att våran bebis lagt sitt huvud rätt nu o sparkar mig bara på högra revbenet..e sååååå öm!!!! menmen..jag saknar det säkert när bebisen e ute=)