2010-03-19
 12:27:12

Thailandresa och romantik

Då har man kommit hem från en underbar resa...känns inte helt 100. Det var så skönt att vara borta och bara ta det lugnt. Jag behövde iaf ta det lugnt då jag varit så superstressad varje dag under en lång tid. Det tog mig ett par dagar innan jag kunde släppa alla mina tankar,och bara låta mig själv vara.  Bara ligga i poolen en hel dag, ta en massage var helt underbart...I vanliga fall skulle jag få spunk på att jag bara lät tiden gå utan att få nånting gjort. Men det är ju det som är meningen med semester..det är okej att låta tiden gå utan att göra ett enda dugg!
thailand är i alla fall helt perfekt att åka till :D   lite väl varmt dock.men åh så skönt endå=)
Jag å mattias var på 2 öar,och avslutade resan med shopping i bangkok=)


Här hemma är det snö å lite kallt ute..uppskattar inte 2plusgrader riktigt helt än.Inte som jag hade gjort om jag aldrig hade åkt iaf..men det kommer nog=)  Dock har nog både jag och mattias insett att vi bor alldeles för trångt!! Vi har inte plats för allt vi skulle vilja göra...måla tex..eller plantera frön inför sommaren...jord i hela köket...färg överallt typ..de funkar inte.Stackars busan då att komma hem hit igen när hon haft 3 våningar att springa på..och en "mormor" som busat med henne konstant..iofs får hon bus här med=)=)=)

Ska lägga upp lite favoritbilder från våran resa...avslutar med den bästa bilden...bilden på våran förlovning:D  En vecka & 2 dagar har vi varit förlovade idag hihihi  I am HAPPY<3





Här stod vi på en klippavsats vid en viewpoint på Koh Samet den 10:e Mars 2010 :D

Ska jag vara ärlig letade vi i 40 minuter åkandes på en moped på slitna vägar efter den perfekta platsen att förlova oss på...men när vi väl stod där och ringarna skulle på, spelade det ingen roll vart vi var...Det var perfekt!