2011-01-23
 12:46:37

Nära nu!

Idag är jag i vecka 37+3 och har alltså gått in i vecka 38. I 4dagar har ja haft vääääääldigt ont,kraftigare förvärkar än tidigare. Men igår lugnade allt ner sig,och nu har ja inte ont längre :)
Jag har ju haft små förvärkar sedan v35,så när jag häromdagen fick så mycket kraftigare..trodde jag ju att det kanske närmade sig en tidig förlossning. Men nu är det ju så lugnt så det nästan är skämmande haha.
Jag vill ha ut våran bebis,men det gör inget om h*n stannar några dagar till. Det är ju faktiskt 17 dagar kvar till beräknat datum...men jag har fått en föraning om siffran 8a;) 
Det kan betyda antingen den 8e februari-eller den 28e januari(vilket jag tror mer på)

Vi var ju hos bm i torsdags och hon trodde inte att vi skulle ses något mer innan bebisen kommer,annars har vi tid hos henne den 3e feb. Men jag tror som sagt att det blir nästa helg..
Jag har redan bestämt mig för att föda på helgen,så vi är tillsammans från början. vi blev ju snuvade på vår fantasi när vi fick reda på att jag var gravid..jag låg på sjukhuset å mattias var hemma och vilade ut. Det var ju inte så vi hade tänkt oss. Så förlossningen kan väl ändå börja som vi vill?=)
   
   Här är magen i v37 sett från sidan=)

                      Å här v37 framifrån =)

Hur det än blir,så blir det en vattuman :D  Det blir spännande att leva ihop med en vattuman-ett lufttecken när vi båda är jord!! Sen är ju jag och mattias väldigt mycket för att planera å få saker som vi tänkt-
medans vattumannen är alldeles tvärtom!!En vattuman tar förändringar bra(nästan för bra)och kan bete sig veligt..det är INTE jag bra på ska ni veta hehe. Jag har kontrollbehov jag..mm hehe
Det roligaste är att mattias är en typiskt envis oxe..och jag en typiskt envis stenbock. När mattias bestämt sig för något-går det inte att få honom att ändra sig..å jag e minst lika tjurskallig haha..sjukt hur det är. Undrar om våran bebis också blir en typisk vattuman??

2011-01-14
 15:54:20

vecka 36+1

Nu e de inte långt kvar av denna graviditeten..å de värsta är att jag MÅSTE gå igenom allt en gång till om vi ska ha fler barn (jävla skit)

Igår gick jag in i v36,idag v36+1 som annars kan kallas att ja e i vecka 37...jag kan alltså föda allt från nästa vecka,fram till den 17e februari. Det är ju inte så farligt kan man tycka....de e ju bara några få veckor...så tänkte iaf jag innan ja blev gravid. Men nu när ja sitter här med förvärkar e de inte lika roligt längre. Jag har haft mensvärk varenda dag nu sedan mitten av december-emellanåt kommer det en förvärk...förvärkar gör ännu ondare än mensvärken(å jag har svår mensvärk vanligtvis)och de håller i sig i vad som känns som 10minuter...men det e egentligen ca en minut.
Så att ha mens-ont 3dagar i rad varenda månad,det kan jag ta
-irriterad brukar jag vara då
-gråta brukar jag göra då
...för det är SÅ jobbig värk..Men det går ju iaf över.
MEN att ha detta varenda eviga dag...nej ja ger snart upp!! Igår kväll grärt jag tillochmed över att ja e så slut. Magen gör det ju ont i så fort jag rör mig eller får sparkar..e så fruktansvärt öm i livmodern(och revbenen på ena sidan). Foglossningskänningar har jag börjat få också-men de gör inte så ont..då är det värre i höfterna än bäckenet. Det gör bara ont i bäckenet när jag använder de musklerna-så det undviker jag så gott det går=)

SÅ det e inte direkt jättepositivt just nu. alvedonen hjälper INTE-men de fattar ju vem som helst. jag behöver sövas för att slippa värken-den e ju naturlig. Den kommer ju tätare nu för att kroppen bereder sig för förlossningen-det kan man inte ta alvedon emot. Det är bara att "bita ihop". Och jag överlever
men hur glad känner jag mig?inte mycket
Hur mycket ork har jag? inte mycket
Hur mycket djupsömn får jag? Inte en enda natt utan att behöva gå upp 1-2 gånger

Däremot har jag en massa kärlek till mattias, och han stöttar mig om jag skulle be honom. Men ja försöker klara så mycket som möjligt själv,på så vis blir ja starkare å tryggare i mig själv. Dessutom blir ja så himla blödig så fort han e go emot mig. Alltså go bara genom att han stryker min kind,eller säger att jag e vacker...då bölar jag=)

VIVA LA KÄRLEK!!!!